USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
BTC63.637,64
Son Gelişmeler

ADA Coin İçin Yeni Fiyat Tahmini

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA coin , son gelişmeler sayesinde dikkatleri yeniden üzerine çekmeye başladı. Fiyat şu anda, yeni ve mevcut ağ kullanıcılarının artan işlemleri nedeniyle 0,35 dolarda bulunan destek noktasını korumaya devam edecek. ADA’nın yeni kullanıcı benimseme oranı %30’un üzerinde kalmayı başardığı içinde büyük oranda bir destek gördü.

Bu, son üç ayda yalnızca sekiz kez elde edilen bir başarı olduğu için oldukça büyük bir öneme sahip olmuştur. Devam eden işlem faaliyeti artmaya devam ederse, gözde altcoin’in fiyatı 0,40 dolar seviyesine beklenenden daha erken bir zamanda ulaşacağı ile ilgili pek çok görüş bulunuyor.

ADA Coin Yerinde Durmuyor!

ADA Ccoin fiyatı geçen hafta 0,40 dolarda bulunan direnç noktasını aşamadıktan sonra konsolidasyon aşamasına geçtiği biliniyor. Ancak ADA fiyatında devam eden düzeltme aşaması, yeni kullanıcıların Cardano ekosistemine katılmasını engelleyemedi. Yakın zamanda paylaşılan IntoTheBlock grafiği, yeni kullanıcı benimseme oranının geçtiğimiz hafta nispeten yüksek kaldığını göstermiş durumda.

ADA coinin yeni kullanıcı benimseme oranı, 9 Kasım’da %32,3 ile aylık zirveye ulaştığı tahmin ediliyor. Bu durumların gösterdiği gibi, sonraki beş günün her birinde de %30’un üzerinde kalmayı başararak büyük bir yol kat etmiştir. Bu, son üç ayda yalnızca sekiz kez elde edilen bir başarı olduğu için oldukça büyük önem taşıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu kripto haber sitesi, genel bilgi amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi sağlamayı amaçlamamaktadır. Sitede yer alan içerikler yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmaktadır ve herhangi bir yatırım kararı almadan önce bağımsız bir finansal danışmana danışmanız önerilir. Sitede sunulan bilgilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemektedir. Kullanıcılar, kendi riskleri ve sorumlulukları altında hareket etmelidir. Sitedeki harici bağlantılar ve reklamların içerikleri üzerinde kontrol sağlanamamaktadır ve bu tür bağlantıların kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarar veya kayıptan sorumlu tutulamazız. Sitedeki içeriklerde yer alan görüşler, yazarların veya kaynakların görüşlerini yansıtmaktadır ve bu görüşlerin doğruluğu veya geçerliliği konusunda sorumluluk kabul edilmemektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kripto Haberi - Güncel Kripto Para Haberleri, Analizler ve Bilgiler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!