USD32,21
EURO34,86
GBP40,57
BIST10.218,58
GR. ALTIN2.446,32
BTC60.786,84
Son Gelişmeler

Nvidia Şok Edici Yeni Açıklamasıyla Kripto Para Birimlerine Karşı Tutumunu Belli Etti

Nvidia Şok Edici Yeni Açıklamasıyla Kripto Para Birimlerine Karşı Tutumunu Belli Etti
Nvidia Şok Edici Yeni Açıklamasıyla Kripto Para Birimlerine Karşı Tutumunu Belli Etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri ve dijital varlıklarla ilgili nispeten geniş bir geçmişe rağmen, grafik kartı üreticisi Nvidia, kriptonun toplumda hiçbir amacı olmadığını söyledi.

Nvidia, Kripto Paranın Fazla Bir Şeye Sahip Olduğunu Düşünmüyor

Yakın tarihli bir röportajda şirketin baş teknoloji sorumlusu Micheal Kagan, Nvidia’nın yarattığı grafik kartlarının sadece kripto madenciliği dışındaki faaliyetler için kullanılması gerektiği yorumunu yaptı. Bunları Chat GPT gibi yapay zeka tabanlı teknolojilere güç sağlamak için kullanmayı önerdi. dedi ki:

Tüm bu kripto şeyler, paralel işlemeye ihtiyaç duyuyordu ve [Nvidia] en iyisiydi, bu yüzden insanlar onu bu amaç için kullanmak üzere programladılar. Bir sürü şey satın aldılar ve sonunda toplum için yararlı bir şey getirmediği için çöktü. AI yapar. Chat GPT ile artık herkes kendi makinesini, kendi programını oluşturabiliyor. Ona sadece ne yapacağını söylersin, öyle olur ve istediğin gibi gitmezse ona ‘Ben farklı bir şey istiyorum’ dersin.

Chat GPT, yakın zamanda Joe Biden için üretilmiş bir örnekte olduğu gibi, bir blog gönderisinden bir konuşmaya kadar ihtiyacınız olan her şeyi yazacak bir uygulama olduğu için son zamanlarda çok ilgi görüyor. Görünüşe göre Başkan’ın beyni o kadar çok eriyor ki kendi konuşmasını yazmaya bile zaman ayıramıyor; bunu onun yerine yapacak bir makineye ihtiyacı var.

Her halükarda, bu mevcut durumu bir kenara koyan Kagan, teknolojiye güveniyor ve şirketin grafik kartlarının, blok zincirinden yeni kripto birimleri çıkarmak yerine söz konusu uygulamaları güçlendirmek için kullanılması durumunda daha fazla kullanılacağını düşünüyor. Belirtti:

Algo ticaretine yoğun bir şekilde dahil olduk. Wall Street’teki insanlar, kabloda birkaç nanosaniye tasarruf etmek için bizim mallarımızı satın alıyorlardı, bankalar, veri merkezleri ile stok arasında birkaç nanosaniye tasarruf etmek için lifleri biraz daha kısaltmak için Hudson gerginliğinin altına çekmek gibi çılgınca şeyler yapıyorlardı. değişme. [Kripto] ‘nun insanlık için iyi bir şey yapacak bir şey olduğuna asla inanmadım. Bilirsin, insanlar çılgınca şeyler yaparlar ama senin eşyalarını alırlar, sen onlara satarsın ama şirketi her ne ise ona destek olması için yönlendiremezsin.

Şirket Bir Zamanlar Ağır Bir Şekilde Dijital Para Birimine Bağlıydı

Tüm bu durumla ilgili komik olan şey, Nvidia’nın yıllar boyunca özellikle madencilik amacıyla yoğun bir şekilde kullanılmış olmasıdır. Firmanın ürünlerinin birçoğu madencilere satıldı ve şirket, yaklaşık beş yıl önce dolaylı olarak dijital varlıklara bağlandı ve kripto fiyatları düştüğünde, geliri ve hisse senetleri de düştü.

Aynı zamanda Nvidia, 2022’de madencilerden ne kadar para kazandığını açıklamadı. Bu, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) 5,5 milyon dolar para cezasına yol açtı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu kripto haber sitesi, genel bilgi amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi sağlamayı amaçlamamaktadır. Sitede yer alan içerikler yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmaktadır ve herhangi bir yatırım kararı almadan önce bağımsız bir finansal danışmana danışmanız önerilir. Sitede sunulan bilgilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemektedir. Kullanıcılar, kendi riskleri ve sorumlulukları altında hareket etmelidir. Sitedeki harici bağlantılar ve reklamların içerikleri üzerinde kontrol sağlanamamaktadır ve bu tür bağlantıların kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarar veya kayıptan sorumlu tutulamazız. Sitedeki içeriklerde yer alan görüşler, yazarların veya kaynakların görüşlerini yansıtmaktadır ve bu görüşlerin doğruluğu veya geçerliliği konusunda sorumluluk kabul edilmemektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kripto Haberi - Güncel Kripto Para Haberleri, Analizler ve Bilgiler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!